Anton, jag själv, har ett maniskt intresse för mat och allt däromkring. Därför faller det sig naturligt för mig med en matblogg. URL:
http://antonmat.blogspot.com Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
februari, 2008 Proffs/privat:
Privat
"Choklad med apelsin är en god blandning, här har jag gjort om en klassisk sorts godis och lagt till lite apelsin. Chokladbollar med apelsin Ingredienser 200 200 g margarin eller smör 2 dl socker 6 dl havregryn 2 tsk vaniljsocker 3 msk cacao 3 msk Grand ..."
"Charles Emil Hagdahl , mannen bakom boken "Kokkonsten" . Den fulla titeln lyder "Kokkonsten som vetenskap och konst med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar" Den är kokböckernas främsta klassiker, utgiven första gången 1879. På ..."
"Citron-Brännewin Til en kanna franskt brännewin tages saften af 4 citroner, de gula skalen skäras smått, et lod canel, hwilken brytes uti små bitar, et lod cardemummor, som bara rensas utur sina skal, och et skålpund socker hwilket stötes; citron saften ..."